top of page

Érdemes-e járt utat járatlanért elhagyni? (2. rész)


Két éve fejest ugrottam az ÚJba és a járt utat elhagytam az akkor még járatlanért. Olyan területekre merészkedtem, amikről magyarul még soha korábban senkitől nem hallottam. De megérintett az ÚJ (külföldi tanításokból informálódtam róla először). Éreztem a lényem legmélyém, hogy ez a nekem való. A különc, "sorból kilógó" (Vízöntő aszcendensem van), keretekbe nem illő énemnek.

Először még csak picit bátortalanul kezdtem el beszélni erről az új irányról, perspektíváról néhány közeli ügyfelemnek, barátomnak és magam is meglepődtem rajta, hogy mekkora nyitottságot, érdeklődést, kíváncsiságot és bátorságot tapasztaltam szinte mindegyikőjüktől. Olyan is volt közüttük, aki azt mondta, hogy pont akkor velem álmodott, egyből felkeresett és amikor meséltem neki erről az új irányról, azonnal tudta, hogy ez a neki való.

Aztán elkezdtem erről egyre többet beszélni a youtube csatornámon is. Az első erről szóló videóm után megrohamoztak az érdeklődők és én csak néztem, hogy "wow, tényleg ekkora érdeklődés van eziránt, hiába nem a "megszokott", hiába új?"

Rájöttem, hogy miért. Mint ahogy Móni diákom is írta (lenti ábra), elegük volt abból, hogy bármit próbáltak, semmi nem működött úgy Istenigazából és hozott volna tartós, permanens változást az életükbe. (Ezzel nem vagyok semmilyen gyógyító módszer ellen, egyszerűen csak megálapítottam, hogy van egy réteg, aki bármennyit foglalkozott a gyógyíttatásával, blokkjai kioldásával, mégsem érzett tartós megnyugvást. És megértettem, hogy azért, mert a Géniuszát próbálta blokkoldani, ahelyett, hogy szabad kifutópályát tudott volna biztosítani neki.)

Aztán elkezdtem tartani a kurzusaimat/workshopjaimat, ahol tanítottam a diákokat az Új Tudatosság ismereteiről, működési dinamikáiról, archetípusairól, testi aktivációkról, frekvencia tisztításról, energetikai konténerünk stabilitásáról, maszkulin-feminin dimamikákról stb.

Minél tovább haladt velem valaki, annál fantasztikusabb élettranszformációkról számoltak be nekem.

Az úttürő munka és olyan dolgok kimondása, ami nem feltétlen népszerű igazság szinte sosem egy komfortos feladat. Sőőőt... Higgyétek el, tudnék erről mesélni, de kinőttem már a magam sajnáltatásából.

Tény és való, hogy sok olyan ember van, akiknek sok ez az üzenet, amit én képviselek. Több diákom azt jelezte nekem vissza, hogy mikor átküldik a youtube videóimat barátnőiknek, betriggerelődnek, mert az áldozati archetípusuk tyúkszemére lépek az üzenetemmel.

Nem hiszek abban, hogy áldozatok lennénk. Az életünk teremtéséért való 100%-os felelősségvállalásban hiszek!

Ezt honosítottam meg a saját életemben is és annak ellenére, hogy felettébb traumatizált gyerekkorral indult ez az életem, de az életemért 100%-os felelősséget vállalva, mostanra nyugodt szívvel merem állítani, hogy az életem soha nem volt még olyan szép és jó és örömteli és békés, mint most. És ezen az úton haladok tovább.

És a szívem minden alkalommal túlcsordul, amikor a kurzusanyagaim vagy a coaching szolgáltatásaim nyomán arról áradoznak nekem az ügyfeleim, hogy ők pontosan ugyanezt tapasztalják, mint én: álompárkapcsolatot teremtenek, munkahelyükön olyan megbecsülésben részesülnek, mint még soha korábban, anyagi teremtéseik fantasztikusan javultak, sokéves betegségből meggyógyulnak, családi kapcsolataik megjavultak stb.

Hiszek abban, hogy az ember, mint spirituális lény, hogyha invesztál abba, hogy a saját energetikájának megtanuljon mesterévé válni, akkor az élete összes területe meg fogja ezt hálálni.

Ha kíváncsi vagy, akkor nézz körül a webshopomban, ha kérdésed van, akkor pedig írj nekem emailt: gloria@gloriousgeniuses.com







1 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page