top of page

Bármi válhat a limitációddá vagy a fejlődéseddé - csak a TE döntésed!


Sok dolog, amire eddig úgy nézhettél magadban, mint neked egy blokkod, limitációd, "handycap"-ed, az választásod szerint válhat akár a lényed tágulásává, fejlődésévé is. Csak tőled függ!

Azt látom a gyógyító "iparágban", hogy megrögzötten hozzászoktunk ahhoz, hogy rengeteg mindenre blokként, vagy limitációként tekintsünk és máris saját magunkból kiirtandóként vagy meggyógyítandóként nézzünk rá. 


Csak amióta ismerem a szuper-és hipertudatos archetípusokat, azóta tudom pontosan, hogyan lehet az árnyékainkból rögtön Géniuszit alakítani. 


Magam életében is megfigyeltem korábban és ügyfeleimnél is látom, hogy elképesztő belső feszültségeket tud okozni, hogyha csak azért, mert azt érezzük, hogy még kismillió meggyógyítandó és feloldandó van bennünk és lényegében velőnkig traumatizáltak és "elromlottak" vagyunk, emiatt kialakulhat egy idő után egy "elegem van, feladom" hozzáállás, miután már sok évet gyógyítottunk, pucoltunk, blokkoldottunk és még mindig megszámlálhatatlanul sok feloldandót érzünk magunkban. 


Jó hírem van!

Új szelek fújnak!

Mára már elérhetőek a tudatosságban olyan "kódok", amikkel saját magadon belül tudod az árnyékot géniusszá alakítani. 

Elmepucolás helyett eljött a testi aktivációk ideje!

A legújabb spirituális technológia A SAJÁT TESTEDBEN aktiválható!

Én ezekkel a szuperhatékony transzformációs eszközökkel dolgozom sikeresen az ügyfeleimmel és ha érdekel téged is, mert te is meguntad, hogy akárhány blokkoldásba fektetsz be, a végén mindig azt érzed, hogy szinte csak még több keletkezett, akkor keress fel a gloria@gloriousgeniuses.com -on vagy a www.gloriousgeniuses.com -on. 

A legfeljelettebb spirituális technológia már nem az elméden, hanem a testeden keresztül elérhető. 

Testen belüli DNS szintű frissítések lehetségesek!


10 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page