top of page

A varázs-elixír: alázat, elkötelezettség, hajlandóság


Ha ez a 3 dolog megvan benned, akkor fejlődésed, varázslatod, csodatévő képességed, emelkedésed szempontjából határ a csillagos ég - vagy, ahogy szoktam mondani, még az sem.

Nincs határ.

Határtalan, limitek nélküli, hogy hová tudsz eljutni abban, hogy mivé transzformálódsz és ezáltal mit (bármit) teremtesz.

De ha hiányzik akár az alázat, akár az elkötelezettség, akár a hajlandóság/nyitottság, akkor valami mindig vissza fog vetni, meg fog akasztani. Jön valami nem várt dolog, feljön valami régi blokk, amiből eleged van, csalódsz egy számodra fontos emberben és máris bumm, feladod, bumm, bedobod a törülközőt, bumm, meginog a hited.


Kész vagy-e MA arra, hogy az alázatot, elkötelezettséget és hajlandóságot/nyitottságot választod, a saját magad érdekében, még inkább annak érdekében, hogy a legkiteljesedettebb valódat élhesd?


Nézzük miért is ez a HÁROM dolog:


1. ALÁZAT: ha nincs benned kellő mértékű alázat, akkor nem fogod tudni észrevenni azokat a sokszor nüansznyinak tűnő, de valójában kifejezhetetlen értékű tanításokat, amiket a Kozmosz, és a Te Kozmikus Lelked szeretne tanítani neked és tudtodra adni. Jelen pillanatban rendelkezel egy tudásbázissal, egy információkészlettel, ami mind szép és jó, de a fejlődés és tanulás nem áll meg. És hogyha nincs benned kellő mértékű alázat, hogy "fogd az adást" azokról az elképesztő tanításokról, amiket szeretne neked adni a Kozmosz (a Te végtelen kozmikus Lelked), akkor vagy egy helyben fogsz toporogni évekig egy-egy meg nem értett, át nem hidalt dolog kapcsán, vagy teljesen téves következtetéseket fogsz levonni. Ha viszont alázattal evezel az Élet tengerén, akkor észre fogod venni a gyönyörű tanításokat, amik a mindennapjaid apró momentumaiban is ott vannak számodra a maguk csodás sokszínűségeiben.


2. ELKÖTELEZETTSÉG: ez szerintem magától értetődő. Egy olyan ember, akiben nincs saját maga és a fejlődése iránt elkötelezettség, akármelyik pillanatban megingatható és bármi ki tudja billenteni a pályájáról. Jön egy kisebb, vagy nagyobb nehézség, kellemetlenség és zsupsz, már meg is rendült, meg is inogott, nincs elég hite, eltökéltsége, staminája, kitartása, állóképessége, rezilienciája, hogy a nehézségek (amik garantálom, mindig lesznek!) és kihívások ellenére is rendíthetetlenül és szentül álljon "birodalma" erős talaján.

Köteleződj el 100000%-osan saját magad és fejlődésed felé, annak érdekében, hogy semmi, de SZÓ SZERINT SEMMI ne tudjon megingatni!!


3. HAJLANDÓSÁG: ha valakiben nincsen kellő hajlandóság és nyitottság a transzformálódásra, a fejlődésre, a saját legtisztább valójává válásra, akkor még az Úristen se fog tudni neki segíteni. Aki csak fújja a maga igazát, még ha kínlódik is az életében, aki nem "hajlandó" megnyitni magát az újra, a számára ismeretlenre, akiben nincs nyitottság vagy hajlandóság, hogy igenis elhagyja a járt utat a járatlanért, annak érdekében, hogy új területeket fedezzen fel és hódítson meg, az nem fog semerre fejlődni.

Ha szeretnél magadból is mind többet és többet felfedezni és szeretnéd az Univerzum csodás titkait felfedezni, akkor muszáj leszel "hajlandóvá" és nyitottá válni az újra, még akkor is, ha elsőre ijesztő és szokatlan.


Te hogy állsz ezen alapértékek kapcsán MOST magadban?


Ha szükséged van rendíthetetlen elkötelezettségre saját magad és fejlődési utad felé, keress fel, tudok: gloria@gloriousgeniuses.com

Vagy töltsd ki a mentorprogramom kérdőívét.


4 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page