top of page

Érdemes-e járt utat járatlanért elhagyni? (1. rész)

Mikor két évvel ezelőtt (második nekifutásra végül sikerrel) mertem járt utat járatlanért elhagyni és elkezdtem emberekkel megosztani dolgokat az Új Tudatosságról, Gyémánthálóról stb., akkor voltak szkeptikusaim, akik mondták, hogy "na majd kíváncsi leszek, 2 év múlva mi lesz ebből" (aktív szabotőr elme, aki nem hisz a varázslatban) és társai.  

Hát elmondom mi lett ebből. Mára eljutottunk oda, hogy azok a bátor vállalkozók, akik fejest mertek ugrani velem ezen az új úton, akkora csodás transzformációkon mentek/mennek át, hogy mostanában megfigyeltem, hogy elég gyakran naponta kb. 30-60 perc körüli időm telik azzal, hogy csak hallgatom a diákjaim/ügyfeleim csodás megtapasztalásait. Elképesztően büszke vagyok rájuk és szívből örülök nekik! 

Már nem is tudok lépést tartani azzal, hogy mindet megosszam az olvasóimmal, mert valami olyan szintre emelkedtek a csodasorozatok, hogy jelenleg kb. olyan 5-10%-át tudom csak kipostolni, megosztani a követőimmel, de elképesztő dolgokról számolnak be azok a diákjaim, akik bátran fejest mertek ugrani az Új Tudatosságba.  

Egyszer postoltam arról, hogy WIN-WIN forgatókönyvek márpedig léteznek. De mostanában aztán olyan intenzitással működik, hogy olyan emberekkel, akikkel már a Gyémánthálón éljük az életünket, fergeteges win-win forgatókönyveink valósulnak meg. 

 

  • új diákom miután többmillió forintot keresett oly módon, hogy mindig mikor elindította a kurzusanyagaimat, félórán belül hívták, hogy vásárolni szeretnének tőle vagy régi tartozásaikat visszaadni, újonnan ajándékba kapott egy új aksit a kocsijába, mondta is neki az illető, akitől kapta, hogy "Glória anyagai hatnak az életedben"  

  • Pénzkurzusomat elvégző diákom újracsinálta a pénzteremtős aktivációkat és a párja, aki festő, hirtelen 7 képet adott el egyszerre (ez csak azt mutatja, hogy rá van hangolódva a diákom erőteljes teremtő energiájára a párja is). Persze, hogy javasolta neki a párja, hogy folytassa az aktivációkat, folytatta is és hívja gyorsan a párja, hogy feltett egy képet és megint 10 perc alatt megvették.  

  • másik diákom, aki már többedszerre hallgatja az anyagokat, visszanézett az életére, hogy mióta az Új Tudatosság szerint él, elképesztő helyekről folynak be számára elképesztő összegek: bónuszok, százezrek, ajándékok, extra segítségek, extra szabadságok stb. "végtelen a pénztárcám" érzések. Sorban fedez fel magában olyan képességeket, amikért semmit nem tett, csak felfedezte, hogy neki ez is van, meg az is, meg ez az extra képessége is van.  

  • új diákom ahogy hallgatja az anyagokat, az évek óta tartó térdfájdalma elmúlt, olyan bitang teremtőerőt érez magában, mint még soha, bízik a természetfeletti képességeiben a rendező munkájában jobban, mint valaha stb.  

  • Gyémántrácshálóra váltás és kurzusanyagok hallgatása folytán sokév után újra tud aludni és még a libidója is nagyon megemelkedett (ez persze összefügg a magában érzett teremtőerő megnövekedésével) 

  • megnövekedett belső erő aktuális élethelyzetekben kiállni saját magadért, képviselni az igazságát 

  • többen tapasztalják, hogy annyira jó ébren lenni és csinálni a dolgokat és hogy mindenhez van végre energiájuk, mert minden, amit korábban folyamatosan halogattak, hogy megcsinálják, mert mondjuk unták az életüket, elfáradtak benne, nem volt benne motivációjuk, nem érezték Géniuszinak, ezért minden sokkal több időbe telt, és most hirtelen elkezd az idő másképp telni nekik, mert végre az egyedi energiájukhoz hozzáférnek és ez az, ami őket életre kelti   

Ez csak néhány példa, ami fejből eszembe jutott az elmúlt pár napból, de minden nap "öntik" rám a diákok a csodásabbnál-csodásabb átéléseiket, megtapasztalásaikat. 

Fantasztikus, észbontó, elképesztő! És hihetetlen büszke vagyok rájuk/rátok, hogy honnan hová jutottatok!!!! 

És ha Te még nem ezeket tapasztalatod az életedben, akkor hadd bátorítsalak, hogy ez BÁRKI számára, számodra is elérhető, ha kilépsz bátran!



2 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page